Τζούλια Γκάρνερ: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Μαντόνα στην βιογραφία της

Στα σκαριά βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες η μουσική βιογραφία της Μαντόνα όπου θα δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας.

Η διάσημη σταρ που έχει καταφέρει να απασχολεί τα media επί δεκαετίες και όχι μόνο με τη δουλειά της, θα επιμεληθεί τα περισσότερα κομμάτια της ταινία της, αφού έχει βοηθήσει στο σενάριο, την παραγωγή αλλά και τη σκηνοθεσία.

Στη μουσική βιογραφία της 63χρονης σταρ, λέγεται πως θα παρακολουθήσουμε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, με τη Μαντόνα να δηλώνει ότι θα επικεντρωθεί στη μουσική της και σε όσα την ενέπνευσαν κατά την καλλιτεχνική της πορεία. Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2022.

Μετά από πολύμηνη διαδικασία casting, κατά την οποία οι υποψήφιες ηθοποιοί πέρασαν, όπως λέγεται, από εξαντλητικά δοκιμαστικά, η Μαντόνα κατέληξε στην ηθοποιό που θα την υποδυθεί και αυτή δεν είναι άλλη από την Tζούλια Γκάρνερ, η οποία έγινε διάσημη χάρη στις σειρές Inventing Anna και Ozark του Netflix.

Η Tζούλια Γκάρνερ κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο και επικράτησε απέναντι σε υποψήφιες όπως η Φλόρενς Πιου, η Αλέξα Ντέμι του Euphoria και η τραγουδίστρια Sky Ferreira.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Τζούλια Γκάρνερ είχε αποκαλύψει ότι ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής για να καταφέρει να γίνει λίγο πιο εξωστρεφής.

Αργότερα σπούδασε κινηματογράφο στο Columbia University, όπου και γνωρίστηκε με κάποιον που δούλευε στο γραφείο casting της Susan Shopmaker.

Λίγο αργότερα η Shopmaker της έδωσε τον πρώτο της ρόλο στο Martha Marcy May Marlene, που ήταν και ο πρώτος της ρόλος, σε ηλικία 17 ετών. Από τότε έχει παίξει στα: The Perks of Being a Wallflower, We Are What We Are, The Assistant, The Americans και Dirty John.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More