Τζούλια Καραγιάννη: Μιλά πρώτη φορά μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Πέρασε ένας μήνας από το χειρουργείο»

Μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram, η πρώην παίκτρια του Power of Love, Τζούλια Καραγιάννη μιλά πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Όπως αναφέρει η ίδια, δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το πρόβλημα με το οποίο ταλαιπωρήθηκε, ενώ την οδήγησε πριν από ένα μήνα στο χειρουργείο. Η Τζούλια Καραγιάννη αναφέρει πως πλέον έχει επανέλθει στην υγεία της, ενώ θα συνεχίσει την επικοινωνία, μέσα από τα social media.

Αναλυτικά όσα είπε η Τζούλια Καραγιάννη

«Μετά από οκτώ μήνες που είχα ένα πρόβλημα υγείας, ευτυχώς όλα τελειώσανε και είμαι μια χαρά. Πέρασε περίπου ένας μήνας μετά το χειρουργείο, οπότε τώρα θα επανέλθω στα social media και θα είμαι πάλι δίπλα σας», ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Power of Love.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και για την στήριξή σας και το νοιάξιμο που είχατε για μένα. Όσο για τους δημοσιογράφους που καθίσανε και γράψανε πολλά, δεν θα πω και δεν θα αναφέρω σχετικά με τι ήτανε το θέμα υγείας μου, ήτανε πάρα πολύ σοβαρό, μείνετε εκεί.

Γενικότερα δεν μου αρέσει να με λυπούνται και να με βλέπουνε να λένε: Α, κρίμα το κορίτσι. Όλα τα περνάμε, σημασία έχει να έχουμε δύναμη, να προχωράμε και να κοιτάμε μπροστά», είπε η Τζούλια Καραγιάννη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164