Τζούλια Κόλλια: Δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύζυγό της στο Κάπρι της Ιταλίας

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βίωσε πριν από λίγες ημέρες η Τζούλια Κόλλια, καθώς ο επί πέντε χρόνια σύζυγός της, της έκανε πρόταση γάμου για δεύτερη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της, Κώστας Μακρυγιώργης της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη στις διακοπές τους στο Κάπρι της Ιταλίας, καθώς γονάτισε για δεύτερη φορά, δίνοντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Όπως θα δεις και στο βίντεο, το ζευγάρι βρίσκεται στη θάλασσα μέσα σε σκάφος, έχοντας θέα το ηλιοβασίλεμα, με τον γνωστό πλαστικό χειρούργο να κρατά το χέρι της αγαπημένης του ενώ της φοράει το δαχτυλίδι.

«Όσες φορές κι αν μου το ζητήσεις η απάντηση θα είναι NAI. Μετά από 5 χρόνια γάμου…I DO…again and again. Σε ευχαριστώ για την υπέροχη έκπληξη σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχουμε ταξιδέψει μαζί…11 years. Σε λατρεύω αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζούλια Κόλλια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Kollia (@juliakollia)

Να θυμίσουμε πως η Τζούλια Κόλλια και ο Κώστας Μακρυγιώργης έχουν παντρευτεί ήδη μία φορά τον Ιούλιο του 2017 στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στον Ψαθόπυργο.

Read More

And More