Τζούλια Κόλλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της – Φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες η Τζούλια Κόλλια και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 16/6 υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι. 

Το ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Σήμερα, λίγο μετά τις 15.30, η Τζούλια Κόλλια και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης αναχώρησαν από το μαιευτήριο και πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να απολαύσουν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις άνοιξε.

Η τρυφερή μανούλα πριν από λίγη ώρα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της μέσα από το μαιευτήριο, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και ο σύζυγός της.

«Κι έτσι μαγικά ΓΙΝΑΜΕ 3. Ευχαριστούμε τον ιατρό μας που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας μου έναν απολύτως φυσιολογικό τοκετό, όπως ακριβώς επιθυμούσα από την πρώτη στιγμή», έγραψε η Τζούλια Κόλλια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τζούλια Κόλλια (@juliakollia)

Read More

And More