Τζούλια Κόλλια: Στο Μιλάνο στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Φωτογραφίες

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Τζούλια Κόλλια, καθώς θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η πρώην παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Κόλλια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη.

Η Τζούλια Κόλλια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την πριγκίπισσά της, μέχρι τότε όμως απολαμβάνει στο έπακρο την περίοδο της εγκυμοσύνης, συνεχίζοντας να κάνει πράγματα που αγαπά. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έφτιαξε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με τον αγαπημένο της, θέλοντας να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από τις βόλτες της στην όμορφη Ιταλική πόλη.

Σε μία από τις φωτογραφίες της μάλιστα, η Τζούλια Κόλλια, πόζαρε στην πολυσύχναστη Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε, φορώντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε ένα μεγάλο κόψιμο, όπου έδειχνε υπέροχα η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«24 εβδομάδων ο μπεμπίνος. Μεγαλώνουμε και μετράμε αντίστροφα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζούλια Κόλλια.

Read More

And More