Τζούλια Νόβα: Αναπολεί μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της – Το στιγμιότυπο από τον γάμο της

Μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα βιώνει εδώ και τέσσερις μήνες η Τζούλια Νόβα στο πλευρό του αγαπημένου της Μιχάλη Βιτζηλαίου και την κορούλα τους.

Η γλυκιά μανούλα από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της κορούλα της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της. Πολλές φορές μάλιστα, η Τζούλια Νόβα μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Τζούλια Νόβα αναπολώντας μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την ημέρα του γάμου της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. 

Στη φωτογραφία βλέπουμε την ξανθιά καλλονή να ποζάρει με το νυφικό της, κρατώντας στα χέρια της την ανθοδέσμη. «Αχ Τι θυμήθηκα τώρα ; Από τις ομορφότερες ημέρες τις ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζούλια Νόβα.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Πάρνηθα, ενώ τον Δεκέμβριο ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, την οποία θα ονομάσουν Δαείρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Read More

And More