Τζούλια Νόβα: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι σε νέα σχέση και εξηγεί πως την πληροφορία διέρρευσε ο πρώην σύντροφός της!

Mετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου η Τζούλια Νόβα μιλάει για πρώτη φορά για το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης της ενώ απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει συνάψει σχέσεις με νεαρό άντρα που ασχολείται με τα extreme sports!

H ξανθιά καλλονή, μιλώντας σήμερα  στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη,  και  απαντά σε όλα!

«Καμία σχέση. Ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είμαι με κανέναν. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι», δηλώνει και προσθέτει: «Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν. Πολλή παρέα, αλλά είμαστε φίλοι. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα εδώ και τρεις μήνες. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό που πέρασα και περνάω ακόμα με τον Γιάννη, αλλά είμαστε μόνο φίλοι».

Η πανέμορφη παρουσιάστρια δεν διστάζει, μάλιστα, να αποκαλύψει από πού ξεκίνησαν οι φήμες περί νέας σχέσης. «Κατά την άποψή μου, από τον Γιάννη, γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο ήμασταν με τη συγκεκριμένη παρέα, είχε “φαγωθεί” για το συγκεκριμένο άτομο», αναφέρει.

Η ίδια αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς είναι οι σχέσεις της με τον Γιάννη Μάρκου.

«Μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήμασταν λίγο περίεργα. Είχε βγάλει πολύ αρνητική αντίδραση. Δεν ήμασταν τόσο καλά. Βέβαια, πριν από τρεις ημέρες βρεθήκαμε, πήγα από το σπίτι για να δω τα σκυλάκια μου, αλλά και να πάρω κάτι πράγματα που ήθελα. Και, ευτυχώς, βλέπω ότι σιγά-σιγά έχει αρχίσει και το παίρνει απόφαση και καταφέραμε έπειτα από τόσο καιρό να μιλήσουμε λίγο πιο ήρεμα και φιλικά».

H Τζούλια Νόβα σχολίασε επίσης τις δηλώσεις που έχει κάνει ο πρώην σύντροφός της σε τηλεοπτικές εκπομπές μετά τον χωρισμό τους.
«Η αλήθεια είναι ότι στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό με τις δηλώσεις του ήταν στον εαυτό του. Αυτή είναι η άποψή μου, γι’ αυτό και όταν πήγα από το σπίτι τού είπα να προσπαθήσει να μη μιλάει. Να κρατήσει κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν κάνει καλό στην εικόνα του».

Read More

And More