Τζούλια Νόβα: Για ορειβασία στον Όλυμπο με την 9 μηνών κόρη της – Φωτογραφίες

Η Τζούλια Νόβα εδώ και έναν χρόνο περίπου βιώνει την απόλυτη ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο και την κορούλα τους.

To ερωτευμένο ζευγάρι από την ημέρα που υποδέχτηκε την πριγκίπισσά του, περνά μοναδικές οικογενειακές στιγμές, κάνοντας πράγματα που αγαπούν όλοι μαζί.

Αυτό έκαναν και αυτό το Σαββατοκύριακο, η Τζούλια Νόβα και ο σύζυγός της, αφού αποφάσισαν να ανέβουν στον Όλυμπο μαζί με την κόρη τους, Δάειρα.

Σύσσωμη η οικογένεια ανέβηκε στη δεύτερη υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στο Σκολιό. Η κορυφή που αγγίζει τα 3.000 μέτρα (2.911μ.) προσφέρεται για αναρρίχηση αρχαρίων εξ’ ου και το όνομά της σκολιό, από το σχολείο.

Η Τζούλια Νόβα ως λάτρις του Instagram, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή τη μοναδική εμπειρία, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό της.

«Το ξέρατε πως είμαι το μικρότερο μωράκι που έχει ανεβεί Όλυμπο ; Μπορεί να μην το θυμάμαι όταν μεγαλώσω αλλά σίγουρο είναι πως μου άρεσε και το απόλαυσα… μάλλον βγήκα ίδια οι γονείς μου … βουνίσια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζούλια Νόβα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Read More

And More