Τζούλια Νόβα: Η απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο

Η Τζούλια Νόβα ανήρτησε χθες μια ανάρτηση – ξέσπασμα για όσους σχολιάζουν αρνητικά την καταγωγή της, υψώνοντας το μεσαίο της δάκτυλο.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά», έγραψε η Τζούλια Νόβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια, με την Τζούλια Νόβα να δίνει τη δική της απάντηση.

«Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό, αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού, σας φαίνεται τόσο προσβλητικό… τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Από ότι φαίνεται, απλώς το βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Read More

And More