Τζούλια Νόβα – Μιχάλης Βιτζηλαίος: Σήμερα γάμος γίνεται για την εγκυμονούσα παρουσιάστρια και τον σύντροφό της

Η Τζούλια Νόβα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο, λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει τον πολιτικό της γάμο με την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στο πλευρό της. (Δες εδώ το προσκλητήριο του γάμου τους)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Στις αρχές του καλοκαιριού, τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή “φούντωναν” μιας και αρκετοί γνώριζαν για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της Τζούλιας Νόβα και άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά της.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω instagram, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Βιτζηλαίος;

Ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Τζούλιας Νόβα ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ. Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της. Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος ανέβασε στο instagram τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Το μονόπετρο, η πρόταση γάμου και η εγκυμοσύνη…

Λίγο πριν το φινάλε του φετινού καλοκαιριού, η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της.

“Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”, δήλωσε σε συνέντευξή της.

 

Τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι δεν σταματούν στην πρόταση γάμου, καθώς λίγες μέρες μετά η Τζούλια Νόβα ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί…

“Μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν με φανταζόμουν μανούλα. Ήμουν και λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει. Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών, επειδή το άκουγα σαν καραμελίτσα, πως μόλις κάνω παιδί καταστρέφεται η ζωή μου και δεν ξαναπηγαίνω διακοπές. Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου”, παραδέχτηκε μιλώντας στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι.

Σήμερα γάμος γίνεται για την Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Πάρνηθα, έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις για την παρουσιάστρια και τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Read More

And More