Τζούλια Νόβα – Μιχάλης Βιτζηλαίος: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο τους στην Πάρνηθα

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας που ασχολείται με τα extreme sports βίωσαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή έχοντας στο πλευρό τους πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Μπάφι της Πάρνηθας. Η πρόταση γάμου του Μιχάλη Βιτζηλαίου προς τη Τζούλια Νόβα έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού  αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

“Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε”, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα

Η παρουσιάστρια επέλεξε λευκό φόρεμα σε γραμμή νυφικού, αφήνοντας κάτω τα μαλλιά της. Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος επέλεξε ένα κοστούμι σε black classic γραμμή. Ο φωτογράφος του TLIFE Πέτρος Χόντος βρέθηκε στην Πάρνηθα και στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου…

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More