Τζούλια Νόβα: Συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο – Δες τα μακροβούτια της (video)

Η Τζούλια Νόβα μετά την πολυετή σχέση και το χωρισμό της με τον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, συνεχίζει αμέριμνη τις διακοπές της στην Μύκονο, έστω και αν βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη, χωρίς να δείχνει προβληματισμένη για το επαγγελματικό της μέλλον.

Το πανέμορφο μοντέλο, όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός φακός του Mykonos Live Tv, περνά ανέμελες στιγμές με την παρέα της σε πολυτελές γιοτ, κάνοντας βουτιές και μακροβούτια, με τον τηλεοπτικό φακό του Πέτρου Νάζου να καταγράφει εντυπωσιακά, υποβρύχια πλάνα. Η Τζούλια Νόβα ως ξανθιά γοργόνα του βυθού κάνει τα μακροβούτια της,”αιχμαλωτίζοντας” την κάμερα του Mykonos Live ΤV.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα, στην προσωπική της ζωή και να βρήκε και πάλι τον έρωτα, στο πρόσωπο ενός γοητευτικού άνδρα που έχει κατακτήσει την καρδιά της. Η Τζούλια Νόβα δείχνει ανανεωμένη, απολαμβάνοντας θαλάσσιες βόλτες και extreme δραστηριότητες, είτε με τον σύντροφό της, είτε με φιλική παρέα. Όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, μετά από πρόσκληση του γνωστού pr manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη, σύμφωνα με το Mykonos Live Tv. Οι φίλοι της ενοικίασαν ένα πολυτελές γιοτ από γνωστή, Μυκονιάτικη, εταιρία ενοικιάσεων σκαφών και στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, βλέπουμε το πανέμορφο μοντέλο να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στις βουτιές και στα μακροβούτια.

Read More

And More