Τζούλια Νόβα: Χαλαρές βόλτες στη Γλυφάδα μετά το χωρισμό! [pics]

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν λίγες μέρες ο χωρισμός της Τζούλια Νόβα με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου μετά από 12 χρόνια σχέσης. Το πρώην ζευγάρι που ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας χώρισε την περίοδο της καραντίνας και οι δυο τους φαίνεται να έχουν τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε την single πια Τζούλια Νόβα να απολαμβάνει τη χαλαρή βόλτα της στα νότια προάστια παρέα με μια φίλη της. Με αθλητικό look και εντυπωσιακό hairstyle η ανανεωμένη Τζούλια Νόβα έκανε χαμογελαστή τις βόλτες της στη Γλυφάδα με τη φίλη της και φαίνεται να είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα.

Όσο για το χωρισμό της; Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά: «Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα… Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε». Ενώ, στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις φετινές διακοπές της που θα είναι πιθανότατα σε Μύκονο και Σαντορίνη!

Μιλώντας για το χωρισμό τους και ο Γιάννης Μάρκου άφησε να εννοηθεί πως ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι δεν υπάρχουν ελπίδες επανασύνδεσης. «Αυτά συμβαίνουν, είναι μέσα στη ζωή. Δεν είμαι εγώ η αιτία πάντως. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Η Τζούλια ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί νομίζω ότι είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Είναι λογικό να έχω στεναχωρηθεί.

Όταν κόβεται το σχοινί είναι δύσκολο να το κολλήσεις, πρέπει να το δέσεις κι εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε. Δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία. Ποια ήταν η αιτία δεν ξέρω ούτε κι εγώ, δεν μπορώ να καταλάβω», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More