Τζούλια: » το βίντεο ήταν επαγγελματικό.Πήρα την απόφαση σε 5 λεπτά»!

Τζούλια: » το βίντεο ήταν επαγγελματικό.Πήρα την απόφαση σε 5 λεπτά»! | tlife.gr

«Αυτο το βίντεο γυρίστηκε εν γνώσει μου», παραδέχτηκε η Τζούλια στην Τατιάνα. Πήγε στο πλατό του «Αξίζει να το δεις», αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια και το έκανε. «Την απόφαση την πήρα μέσα σε πέντε λεπτά!», συνεχίζει. «Έκανα κάτι δίχως να σκεφτώ τις συνέπειες… το είδα καθαρά επαγγελματικά.»

Όλα τα έκανε για τα χρήματα όπως είπε και δεν την νοιάζει τόσο πολύ η έκταση που πήρε το θέμα αν και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενε να ασχοληθούν τόσο πολύ μαζί της. Γενικά παρουσίασε τον εαυτό της ως ένα καταπιεσμένο κορίτσι, που δεν την ένοιαζε πριν να κάνει όσα έκανε να γίνει διάσημη. Ήθελε μόνο να περνάει καλά.

Στα καλλιστεία πήγε παρά την θέλησή της και ήταν κάτι που ήθελε ο πατέρας της. Για αυτό και ήταν τόσο «ξινή» σύμφωνα με την ερώτηση της Τατιάνας. Οι γονείς ήταν αυτή που την έβαλαν από μικρή στο χώρο της showbiz και πάντα ο πατέρας της την έκανε να νιώθει μηδενικό. Απέναντί του, της βγήκε το αίσθημα της εκδίκησης.

Μετά από όλο αυτό που έγινε γύρω από το όνομά της, αν είχε την ευκαιρία ίσως να το ξανασκεφτόταν πριν το κάνει. Ωστόσο ξέρει ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να κρύψει στο μέλλον ακόμη και από τα παιδιά της, αν πάρει απόφαση να κάνει.

READ more