Τζόυς Ευείδη για Τάσο Ξιαρχό: «Είμαι από τη θέση της χοντρής»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Το βίντεο χλευασμού του Τάσου Ξιαρχό και όλα όσα ακολούθησαν σχολίασε η Τζόυς Ευείδη σε δηλώσεις της, το βράδυ της Τρίτης 2 Νοεμβρίου.

Η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα, τόνισε πως όλο αυτό είναι πολύ στενάχωρο. «Στενάχωρα πράγματα είναι όλα αυτά. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, χαβαλέ ή άτυχη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι κι αυτός με όποιο τρόπο και να το έκανε, το μετάνιωσε πολύ άσχημα» ανέφερε αρχικά η Τζόυς Ευείδη για τον Τάσο Ξιαρχό.

Και πρόσθεσε: «Άλλωστε εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε”, “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό. Στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μη στενοχωριέται ρε παιδιά;».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Happy Day:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164