“Undercovers”: Η ολοκαίνουργια σειρά του Star!

Ακόμα μία ξένη σειρά που έχει διαγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, εντάσσεται από αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα του Star. Το Star μένει πιστό στην τηλεοπτική συνταγή που ακολουθεί εδώ και χρόνια και συνεχίζει να μας παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες ξένες σειρές και ταινίες μέσα από τον πρόγραμμά του, μιας και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό γι ΄αυτή ακριβώς την τηλεοπτική κοσμοθεωρία του!

“Undercover” ,λοιπόν, είναι ο τίτλος της νέας σειράς η οποία κάνει πρεμιέρα από το επόμενο Σάββατο το απόγευμα στις 5.45 μ.μ. Πρόκειται για περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2010 – 2011, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι : Γκούγκου Μπάθα Ρο, Μπόρις Κόντζοε, Τζέραλντ Μακ Ράνεϊ, Μπεν Σβαρτς και Μέκια Κοξ.

Μήπως τελικά ο γάμος είναι η πιο επικίνδυνη «συνεργασία»; Ο Στίβεν Μπλουμ και η γυναίκα του, Σαμάνθα, είναι ένα τυπικό παντρεμένο ζευγάρι, ιδιοκτήτες μιας μικρής εταιρείας τροφοδοσίας στο Λος Άντζελες, στην οποία εργάζεται και η αφελής αδελφή της Σαμάνθα, η Λίζι.

Η ιστορία αγάπης του Στίβεν και της Σαμάνθα είναι αρκετά πρωτότυπη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν και οι δύο εργάζονταν ως κατάσκοποι της CIA. Ερωτεύθηκαν και αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τη δράση και τις σφαίρες για να ζήσουν όπως όλοι οι κοινοί θνητοί. Όταν ο φίλος και συνεργάτης τους στην CIA, Νας, εξαφανίζεται ενώ βρίσκεται στα ίχνη ενός ρώσου εμπόρου όπλων, το ζεύγος Μπλουμ επανέρχεται από τη μια στιγμή στην άλλη στην ενεργό δράση.

Αποστολή τους; Να εντοπίσουν και να σώσουν τον Νας αλλά και την επιχείρηση. Ο Στίβεν και η Σαμάνθα νιώθουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, το αίμα τους να βράζει, τον ενθουσιασμό να χτυπάει κόκκινο! Κατάσκοποι ξανά, ακολουθούν τα στοιχεία, που συγκεντρώνουν και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Τελικά μήπως η περιπέτεια ήταν το «αλατοπίπερο», που έλειπε από τον γάμο τους;
Ο επιτυχημένος σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης Τζέι – Τζέι Άμπραμς (“Star Trek,” “Fringe,” “Lost,” “Alias”) δημιουργεί, σκηνοθετεί και γράφει το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς “Undercovers”.
Υπόθεση 1ου επεισοδίου

Ο Στίβεν και η Σαμάνθα Μπλουμ δείχνουν να είναι ένα τυπικό, παντρεμένο ζευγάρι, που έχουν μια μικρή επιχείρηση catering στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες. Οι γείτονες και οι πελάτες τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι πριν από κάποια χρόνια ο Στίβεν και η Σαμάνθα ήταν οι καλύτεροι πράκτορες της CIA. Ο έρωτας όμως άλλαξε τα σχέδια τους και οι δυο τους αποφάσισαν να αποσυρθούν και να ζήσουν μια απλή, καθημερινή ζωή.

Όταν όμως ο συνάδελφος και καλός τους φίλος Λίο Νας εξαφανίζεται ενώ βρίσκεται σε αποστολή, ο Στίβεν και η Σαμάνθα καλούνται να επιστρέψουν στην ενεργό δράση για να σώσουν τη ζωή του με τη βοήθεια του εφευρετικού πράκτορα Μπιλ Χόιτ. Η επιστροφή στον παλιό τρόπο ζωής τους, ανανεώνει το ζευγάρι, που συνειδητοποιεί ότι τελικά έλειπε από τη ζωή τους ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια…

Read More

And More