Β. Καγιά: “Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Μου αρέσει που μεγαλώνω!”

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το πότε θα κάνει παιδί, αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη, αν θα συγχωρούσε απιστία και τέλος αποκαλύπτει ότι δεν την φοβίζει ο χρόνος που περνάει!
Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο περιοδικό “Glam” και αποκάλυψε πως όταν μείνει έγκυος δεν θα το κρύψει: “Εννοείται, όταν θα είμαι έγκυος θα το πω, δεν θα το κρυφτώ. Ξέρεις είναι λίγο ενοχλητικό να διαψεύδεις κάθε λίγο και λιγάκι κάτι που δεν ισχύει κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ψέματα και κρύβονται.”

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι τώρα που παντρεύτηκε είναι ακόμα πιο πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της: “Κοιτάζω τον Νίκο και βλέπω το είδωλό μου. Ένας από τους λόγους που δεν το πιέζουμε να κάνουμε ακόμα παιδί είναι γιατί θέλουμε να ζήσουμε κι άλλο ο ένας τον άλλο. Θέλουμε να μείνουμε λίγο μαζί. Αυτή η ξεγνοιασιά που έχουμε τώρα ως ζευγάρι, θα χαθεί μόλις κάνουμε οικογένεια.”

Η Βίκυ δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα συγχωρούσε την απιστία και πως θα αντιδρούσε: “Δεν ξέρω πως θα ένιωθα, πως θα αντιδρούσα αν είχα παιδιά ή όχι. Γενικότερα δεν θέλω να κάνω εικασίες, γιατί μπορεί τώρα να πω ναι, αλλά να μου τύχει και να σηκωθώ να φύγω. Είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να σου απαντήσω.”

Τέλος, η όμορφη παρουσιάστρια είπε ότι δεν την φοβίζει ο χρόνος: “Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Μου αρέσει που μεγαλώνω, γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν γίνομαι πιο ωραία αλλά νιώθω πιο κατασταλαγμένη. Καμιά φορά η ωριμότητα και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει μια γυναίκα που μεγαλώνει την κάνουν ακόμα πιο σέξι.”

Read More

And More