Β. Καγιά: “Ο εφηβικός μου έρωτας μ’ απατούσε με όλο το σχολείο, επειδή ήμουν μοντέλο!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Καγιά, όπου μίλησε για τον πρώτο της έρωτα και την προδοσία που είχε δεχτεί, για τον έγγαμο βιο και τα ρετούς.

Μιλώντας για τον εφηβικό της έρωτα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στο “OK!” ότι δεν θέλει καν να τον θυμάται, γιατί την είχε απατήσει με όλο το σχολείο, επειδή ήταν μοντέλο. “Ο εφηβικός μου έρωτας ήταν ένας στριμμένος. Εγώ τον αγαπούσα πάρα πολύ και επειδή τον ενοχλούσε που ήμουν μοντέλο, με απατούσε με όλο το σχολείο. Δεν θέλω να το θυμάμαι”, είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει φτάσει πολλές φορές στο μηδέν, περιέγραψε την προσωπική της ζωή, δήλωσε ότι δεν νιώθει σταρ και μίλησε για τα ρετούς. “Θα δείχνω στα εγγόνια μου τις φωτογραφίες από το μόντελινγκ, που ήμουν θεά με το τέλειο ρετούς και τα τέλεια ρούχα, και θα τους λέω “να, καλέ, η γιαγιά σας, μη με βλέπετε έτσι, εγώ ήμουν κάποτε”…”, ανέφερε με μια δόση χιούμορ και πρόσθεσε: “Δεν νιώθω καθόλου σταρ! Δεν ξέρω αν ένιωσα και ποτέ μου”.

Ωστόσο, το μοντέλο που παντρέυτηκε πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε πως η ζωή της μετά το γάμο είναι πολύ όμορφη και η ίδια νιώθει τέλεια δίπλα στο Νίκο Κριθαριώτη. “Ο Νίκος μού φέρνει το ουράνιο τόξο στη ζωή μου. Με βοηθάει εκεί που χάνομαι, να ξαναδώ τα χρώματα μπροστά μου”, ανέφερε.
Στην καθημερινότητά της η Βίκυ δηλώνει τρυφερή και γλυκιά με τον σύζυγο και τους φίλους της, ευαίσθητη και δοτική, φοράει συνέχεια φόρμες και κάνει δουλειές στο σπίτι εκτός από σιδέρωμα. “Όταν χρειαστεί, όλα τα κάνω. Και τα σκουπίδια κατεβάζω, δεν είναι τίποτα κακό”, είπε.
Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η ίδια δήλωσε πως θέλει να μείνει στην τηλεόραση, αρκεί να κάνει κάτι που την εκφράζει και ανέφερε το εξής: “Έχω φτάσει πολλές φορές στο μηδέν και έχω ανέβει βήμα βήμα. Εκεί που νομίζεις ότι η καριέρα σου έφτιαξε, σε ρίχνουν ξανά κάτω. Εκεί που νομίζεις ότι δεν έχεις μέλλον, παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία”, είπε και ξεκαθάρισε πως δεν θα έκανε αυτήν την περίοδο πρωινό. “Το πρωινό το έχω δοκιμάσει και δεν πιστεύω να επιστρέψω σύντομα σε αυτό”, υπογράμμισε.

Τέλος, μιλώντας για την Ζέτα Μακρυπούλια και όλο το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της γιοα το αν είναι ή όχι ηθοποιός, η Βίκυ καγιά είπε το εξής: “Σε ό,τι αφορά το μόντελινγκ έχω υπάρξει για χρόνια συνάδελφος της Ζέτας, γιατί είχαμε ξεκινήσει από τα 14 χρόνια στο ίδιο πρακτορείο και έχουμε παρουσιάσει και οι δυο ψυχαγωγικές εκπομπές. Υπάρχουν επαγγέλματίες που δοκιμάζουν διάφορα πράγματα και αυτό δεν είναι μεμπτό, ούτε χρειάζεται ετικέτα”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί

Read More

And More