Β. Καγιά: “Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πράγματα στην οικογένεια!”

Μια ξεχωριστή φωτογράφηση σε γιορτινό κλίμα πραγματοποίησε η Βίκυ Καγιά με την μικρή Νταϊάνα στο πλαίσιο του “Make a wish”, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους.
Κάνοντας την ευχή της μικρής Νταϊάνας πραγματικότητα, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο φωτογραφήθηκε σαν βασίλισσα των Χριστουγέννων για το περιοδικό “Hello!”. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες και έχοντας για φόντο λευκά μπαλόνια και γιορτινά στολίδια.
Μιλώντας μάλιστα, για τη δράση της στο “Make a wish” η Βίκυ αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Είναι ευλογία για εμένα ως πρέσβειρα του “Make a wish” να βλέπω την αλλαγή στη ζωή ενός παιδιού. Η δική μου ζωή γίνεται 100 φορές πιο όμορφη. Και δεν θεωρώ ότι παίρνουν πολλά από εμένα. Αντιθέτως , εγώ παίρνω από αυτά τα παιδιά χαρά και ελπίδα».

/

Όσον αφορά στη δική της ζωή και το ενδεχόμενο της μητρότητας, η ίδια εξομολογείται: «Η ζωή μου με τον Νίκο δεν έχει αλλάξει σε κάτι. Αντιθέτως, ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πράγματα στην οικογένεια».

/

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More