Β. Καγιά : “Θα ήθελα περισσότερη στήριξη από το κανάλι μου…”

Οι συνεντεύξεις του Γιώργου Σατσίδη με τα… εγχώρια τηλε-αστέρια μας συνεχίζονται ! Για ακόμα μία εβδομάδα ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να φιλοξενήσει στην εκπομπή του στο MTV, ένα πρόσωπο από τον γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης, μιας και οι συνεντεύξεις του αυτές κάθε φορά κάνουν και αποκαλύψεις και συζητιούνται και τα μάλλα, από όλα τα υπόλοιπα Media.

Ετσι, αυτή την φορά ο Γιώργος Σατσίδης έδωσε ένα τηλεοπτικό ραντεβού και βρέθηκε… τετ-α-τετ με την Βίκυ Καγιά. Το γνωστό πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, μίλησε εννοείται για τον γάμο της, για το αν θέλει να την επισκεφθεί ο… πελαργός, όπως επίσης και για την τηλεόραση, χωρίς να διστάσει να πετάξει τα… καρφάκια της μέχρι και για τον ΑΝΤ1 !
Συζήτηση επίσης έγινε και για τα μεσημεριανά, όπου η Βίκυ εξαπέλυσε κανονική επίθεση εναντίον τους…

“Δεν μου αρέσουν οι εκπομπές κίτρινου σχολιασμού. Με στεναχωρεί και με θλίβει να βλέπω κάποιους να κάνουν κίτρινο σχολιασμό και να διαστρευλώνουν την εικόνα των ανθρώπων. Έπεσα κι εγώ θύμα τους, την περίοδο του Πρωινού Καφέ. Εκείνη τη στιγμή μου έκανε κακό. Στο δρόμο με σταματούσαν και μου έλεγαν γιατί κοριτσάκι μου απολύεις κόσμο, αφού έτσι διέδιδαν τα μεσημεριανά. Με το Next Top Model πάλι, έλεγαν «να που είναι κακιά, τώρα βγαίνει ο κακός της εαυτός. Εγώ όμως απλά θεωρώ ότι για να επιβιώσεις ως μοντέλο πρέπει να είσαι αυστηρή επαγγελματίας και πολύ πειθαρχημένη. Βέβαια ποτέ δεν εκνευρίστηκα, απλά αναρωτιόμουν «μα είναι δυνατόν, τι λένε για μένα».

Όσο για το τι είπε και για την καριέρα της στην πολύπαθη πρωινή ζώνη με τον “Πρωινό Καφέ” ;
«Η καριέρα μου στην τηλεόραση είναι σαν roller coaster. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στον πρωινό καφέ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι σε μια σεζόν που είχαν αλλάξει τα πράγματα ήδη 2 φορές. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βοήθεια… Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα μόνη μου… Ευτυχώς, ήρθε κάποια στιγμή ο θρυλικός παραγωγός Στέλιος Αντωνιάδης που με βοήθησε όσο κανείς. Τα μεσημεριανά όμως με τάραζαν πάρα πολύ. Ποτέ δεν απέλυσα κανέναν…», λέει χαρακτηριστικά η Βίκυ και συνεχίζει:

«Αργότερα, αν υπάρξει ένα φορμάτ που μου πάει, μπορεί και να ξανακάνω κάτι στην πρωινή ζώνη. Προς το παρόν ασχολούμαι με τις “Σειρήνες” που θα βγούν στη μεγάλη οθόνη και περιμένω να δω τι θα γίνει με το “Next Top Model”, που αν γίνει, θα γίνει πλέον τον Φεβρουάριο. Κάτι μέσα μου μου λέει ότι θα γίνει. Έχω καλό προαίσθημα».

Τέλος, όπως σας είπα και πιο πριν, φρόντισε να πετάξει και το… καρφάκι της για τον ΑΝΤ1 :
“Υπήρξαν στιγμές που θα ήθελα να έχω περισσότερη στήριξη από το κανάλι μου” !

Read More

And More