Β. Κάβουρα στην Τατιάνα: “Δεν ήθελα οι γονείς μου να μάθουν τη σχέση μου μέσα από τις φωτογραφίες”

Καλεσμένη στο σημερινό Μίλα ήταν η Βίκυ Κάβουρα. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στηνΤατιάνα για την συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Mega, Κλεμμένα Όνειρα αλλά και την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την εισβολή των media στην προσωπική της ζωή.

“Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου σε περιοδικά και έγινε το μάτι μου γαρίδα. Τρόμαξα πολύ κι έχω αλλάξει πολύ τη συμπεριφορά μου, σχετικά με τον τρόπο που μιλάω, τις συνεντεύξεις που δίνω… Φοβήθηκα κι αισθάνθηκα ότι με βιάζουν να μάθει ο μπαμπάς κάτι που δεν ήθελα – και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε”, εξομολογήθηκε η Βίκυ για το πως ένιωσε όταν είδε φωτογραφίες τραγουδιστή δημοσιευμένες στα περιοδικά. “Ήμουν σίγουρη ότι δεν ήθελα να το μάθουν με αυτόν τον τρόπο οι γονείς μου”, συμπλήρωσε.

Η δημοσιότητα είναι θέμα συνήθειας; “Εγώ νομίζω ότι παθαίνω κάθε φορά σοκ. Εκεί είναι που σκέφτεσαι: “τι να κάνω, να κάτσω στο σπίτι;”. Αλλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, γιατί έτσι χαλάς την ισορροπία σου”. Ωστόσο, η ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει στην Τατιάνα για λεπτομέρεις της σχέσης της αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να μιλάω. Όσο δυνατό είναι αυτό που νιώθω μέσα μου γι’ αυτόν τον άνθρωπο, όσο μιλάω γι’ αυτό νιώθω ότι το κάνω πιο ”φθηνό””.

Δες backstage φωτογραφίες!

/

/

/

/

Read More

And More