Β. Λασκαράκη: ”Δεν μπορώ να εκτίθεμαι με αυτό τον τρόπο!” Σε τι αναφέρεται;

Η γνωστή ηθοποιός και σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη ήταν σήμερα καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή ”Elatte”. Κατά τη διάρκεια λοιπόν, της εκπομπής, η Βάσω ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν, σε περίπτωση που της γινόταν πρόταση να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό σόου, όπως το ”Dancing With The Stars” ή το ”Just The 2 Of Us”, θα απαντούσε θετικά…

”Όχι. Δεν νομίζω ότι το έχω τόσο πολύ, ώστε να πάω να χορεύω και να τραγουδάω. Ούτως ή άλλως δεν είμαι και καλλίφωνη. Όταν μου είχαν προτείνει να πάω στο ”Just” πέρσι, δεν το σκέφτηκα καν, γιατί δεν έχω φωνή. Ούτε μπορώ να εκτίθεμαι με αυτό τον τρόπο. Όταν όμως ο άλλος αισθάνεται άνετα και τον εκφράζει είναι το πιο φυσιολογικό. Όταν δεν σε εκφράζει, δεν μπορείς να το κάνεις”, είπε η Βάσω χαρακτηριστικά.

Η Νάντια Μπουλέ, που συμμετείχε στο ”Dancing with the stars 2”, παραδέχτηκε με τη σειρά της πως είχε ενδοιασμούς στην αρχή, αλλά τελικά…: ”Δεν ξέρω όμως πώς το κάνουν εδώ στον ΑΝΤ1, αλλά σε πείθουν. Για πολλά πράγματα…!”, είπε χαμογελώντας η 26χρονη παρουσιάστρια.

Read More

And More