Β. Μπάρμπα: «Δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο η επιστροφή της Ρούλας»

Β. Μπάρμπα: «Δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο η επιστροφή της Ρούλας» | tlife.gr

Για όλα μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε συνεντευξή της στη Real News. Για τη Ρούλα, την Ευγενία Μανωλίδου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επεισοδιακό χωρισμό της.

Η εκρηκτική ηθοποιός μιλώντας για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά δήλωσε πως: » Δε νομίζω πως ήταν απαραίτητη όπως έγινε. Δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο. Η Ρούλα θεωρώ πως έχει πολλά να δώσει γιατί είναι ένα πρόσωπο μυθικό- αρκεί τον μύθο να τον διασφαλίζουμε καλά. Δεν μου λέει τίποτα η συγκεκριμένη εκπομπή, κάτι μου λείπει. Πιστεύω πως η Κορομηλά στο παρελθόν είχε πιο ψηλά τον πήχυ σε ό,τι έκανε. Όταν το «πριν» καπελώνει το «τώρα» είναι μειονέκτημα».

Για την Ευγενία Μανωλίδου η Βάνα Μπάρμα είπε πως είναι συμπαθητική, χαριτωμένη και μορφωμένο κορίτσι, ωστόσο: «δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσος ντόρος! Σιγά τ’ αυγά! Ό,τι είναι της μόδας πουλάει!».

Όσο για το χωρισμό της με το Νίκο Τσικλακίδη και τη μοιραία νύχτα του τσακωμού η Βάνα είπε χαρακτηριστικά: » Η ιστορία τελείωσε. Έγινε ένας έντονος καβγάς κι εγώ εκείνο το βράδυ έκανα κάποια πράγματα για να νιώσω ασφάλεια. Ημουν παρορμητική-έτσι είμαι πάντα- και γι’ αυτό αντέδρασα έτσι. Η σχέση με το Νίκο πάει και τελείωσε, ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του. Έκλεισε η πόρτα για δύο ανθρώπους που πήγαν να βάλουν ένα στοίχημα ζωής και δεν τα κατάφεραν. Δεν θέλω να δώσω άλλη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση, θέλω την ηρεμία μου για να μπορέσω να δημιουργήσω».

READ more