Β. Μπάρμπα: “Εγώ πήγα στο Dancing για 3-4 live και μετά θα φύγω!”

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν το sex symbol των περασμένων δεκαετιών. Σήμερα, την βλέπουμε να χορεύει στο Dancing και να μας αποδεικνύει ότι διατηρεί τον τίτλο ακόμη! Όμως, δεν είναι το δικό της ζητούμενο. Λατρεύει να είναι μητέρα, λατρεύει την κόρη της Φαίδρα και μιλώντας στο Θέμα People λέει ότι ένας λόγος που συμμετείχε στο Dancing With The Stars ήταν για να κάνει την κόρη της περήφανη.

Η Βάνα Μπάρμπα και η σχέση της με τον χρόνο!
Η Βάνα Μπάρμπα είναι 45 ετών και δεν διστάζει να το λέει η ίδια. Όπως δήλωσε στην συνέντευξή της δεν θα ήθελε να καταλήξει σαν κάποιες γυναίκες που φοβήθηκαν τον χρόνο και τελικά εκείνος κατέληξε να είναι αδυσώπητος μαζί τους. Ωστόσο, πάντα ειλικρινής, η Βάνα απαντά το εξής στην ερώτηση αν την φοβίζει η απομυθοποίηση: Δεν σου κρύβω ότι κάποιες φορές στεναχωριέμαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, αλλά ανακαλύπτω άλλα κομμάτια που είναι τόσο γοητευτικά και αυτό είναι τόσο ωραίο!.

Το Dancing With The Stars
Η Βάνα Μπάρμπα είναι μια από τις λαμπερές παρουσίες που απολαμβάνουμε στο Dancing With The stars. Πλέον και η ίδια απολαμβάνει την συμμετοχή της, παρόλο που στην αρχή ήταν πολύ διστακτική στο να συμμετάσχει. “Στα πρώτα μας ραντεβού με τον κύριο Λάτσιο πίστευα ότι μου έλεγε μπούρδες για να με πείσει, επιμένοντας μάλιστα να κάνω δοκιμαστικά κάποιες πρόβες για να δω αν θα μου αρέσει. Μετά την πρώτη πρόβα ήθελα να πάω να χορέψω! Είναι τόσο ωραίο πράγμα ο χορός!”.
Ωστόσο ένας ακόμη σημαντικός λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Dancing ήταν για την κόρη της Φαίδρα: “Ήθελα να την κάνω να νιώσει περηφάνια!”, λέει.

Πώς φαντάζεται, όμως, η ίδια τον εαυτό της τις επόμενες μέρες στο Dancing; “Δεν πάω εγώ να βγω πρώτη! Εγώ πήγα εκεί για να συμμετέχω σε 3-4 live και μετά θα φύγω. Άλλωστε δεν έχω και την αντοχή”.

Η Βάνα Μπάρμπα… παντρεμένη!

Η Βάνα Μπάρμπα είναι για πολλούς το αιώνιο sex symbol. Όμως για την ίδια τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή της; “Στην ηλικία που είμαι έχω ανάγκη μόνο από αγάπη”, λέει. Βεβαίως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός γάμου. Αντιθέτως, το επιδιώκει κιόλας: “Ναι, θα το κάνω μόλις γνωρίσω έναν άνδρα που θα μπορεί να σταθεί δίπλα στο παιδί μου. Πριν τελειώσει η ζωή μου θέλω να τα έχω κάνει όλα!”.

Read More

And More