Β. Παπαχρήστου: Είναι έγκυος; Δες το μήνυμα της στο Facebook

Την απόφασή της να απέχει για λίγο από την αθλητική δράση για προσωπικούς λόγους ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο Facebook η Βούλα Παπαχρήστου. Η νεαρή αθλήτρια σύμφωνα με πληροφορίες διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έκανε μια προσπάθεια να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, όμως, όπως και η ίδια δήλωσε η προσπάθεια αυτή θα διακοπεί. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι ευχάριστος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η αθλήτρια του τριπλούν που πριν από δύο χρόνια, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών του Λονδίνου προκάλεσε αντιδράσεις με το ρατσιστικό tweet που είχε κάνει και το οποίο επέφερε και τον αποκλεισμό της, είναι έγκυος.
Υστερα από τις φήμες που έφεραν την Βούλα Παπαχρήστου να έχει ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ και τον προπονητή της ότι σταματά τις προπονήσεις η τριπλουνίστρια επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω Facebook, γράφοντας τα εξής: “Επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες σχετικά με το πρόσωπό μου και την αθλητική μου σταδιοδρομία, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν αποχωρώ από την ενεργό δράση. Απλώς θα απέχω για κάποιο διάστημα από τους αγώνες για προσωπικούς λόγους οι οποίοι χρήζουν απεριόριστου σεβασμού! Την αγάπη μου”.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 25χρονη αθλήτρια, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον Ηλία Κασιδιάρη, το τελευταίο διάστημα ζει τον έρωτα στο πλευρό νεαρού ποδοσφαιριστή που παλιότερα έπαιζε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Read More

And More