V. Paradis: Η πρώην του J. Depp, έδωσε τις ευχές της για τον αρραβώνα με την 27χρονη Α. Heard!

Μπορεί να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του μυστικού αρραβώνα του Johnny Depp με την 27χρονη σύντροφό του και ηθοποιό Amber Heard , αυτό που έκανε όμως μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αντίδραση της πρώην.
Πολλές κακές γλώσσες στα διεθνή ΜΜΕ έσπευσαν να αναρωτηθούν για το πώς να πήρε άραγε το νέο η πρώην αγαπημένη του Depp και μητέρα των παιδιών το, Vanessa Paradis. Εκείνη όμως το μόνο που έκανε ήταν να τον… συγχαρεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly “δεν υπήρξαν δράματα για την Vanessa”. Αντίθετα, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θεώρησε σωστό να ενημερώσει την μητέρα των παιδιών του για την απόφασή του να αρραβωνιαστεί. Έτσι, λοιπόν, όταν την πήρε τηλέφωνο και της το αποκάλυψε, εκείνη του έδωσε τις ευχές της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι χώρισε μετά από 14 χρόνια σχέσης και έχοντας δυο πανέμορφα παιδιά: την 14χρονη Lily-Rose και τον 11χρονο Jack και για χάρη τους επιδιώκουν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Η Vanessa, άλλωστε, έχει προχωρήσει και εκείνη στη ζωή της και η είδηση του αρραβώνα του Depp δεν την στεναχώρησε καθόλου.

Read More

And More