Β. Spears: “Η αυτοπεποίθηση με κάνει να νιώθω σέξι!”

Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για μια ακόμη φορά με νυφικό και μας αποκαλύπτει τη μυστική συνταγή που την κάνει να νιώθει σέξι!

Η Britney Spears φόρεσε νυφικό και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Pop, το περιοδικό της Dasha Zhukova. Την φωτογράφηση έχει επιμεληθεί ο Γιαπωνέζος καλλιτέχνης Takashi Murakami o οποίος έχει σχεδιάσει του manga χαρακτήρες δίνοντας μια ένα πολύ πρωτοποριακό ύφος στη δημόσια εικόνα της Brit.
Με πολύ κέφι και ζωντάνια η λαμπερή σταρ αποκαλύπτει στη συνέντευξη που έδωσε πως αυτό που την κάνει σέξι είναι η αυτοπεποίθησή της. “Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που με κάνει να νιώθω πιο δυνατή και από αυτήν πηγάζει και η σεξουαλικότητά μου”, αναφέρει και συμπληρώνει: “Τελικά, η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που με κάνει να νιώθω σέξι!”
Όσον αφορά την απήχηση της στον κόσμο, η ίδια λέει πως είναι πολύ χαρούμενοι που έχει τόσο φανατικούς θαυμαστές, που την ακολουθούν παντού και την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα!
Τέλος, η Britney Spears δηλώνει θαυμάστρια της Lady Gaga και αποκαλύπτει πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζί της στο μέλλον.
Δες φωτογραφίες τις Britney Spears από το περιοδικό “Pop”:

Read More

And More