Β. Σταμάτη: Της λένε… το φλιτζάνι δυο φορές τη μέρα στη φυλακή!

Τα μελλούμενα θέλει να ξέρει πιο πολύ από ποτέ μέσα στη φυλακή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, Βουλγάρα συγκρατούμενη της Βίκης Σταμάτη, της λέει τον φλιτζάνι και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές την ημέρα.

Η Β. Σταμάτη προφανώς απογοητευμένη από τις ατελέσφορες αιτήσεις για αποφυλάκιση έχει καταφύγει στη Βουλγάρα καφετζού, με τις …μαντικές ικανότητες για να μάθει τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον.

Το ρεπορτάζ, αναφέρεται στη ζωή της Β. Σταμάτη μέσα στη φυλακή, την καθημερινότητά της. Όπως φαίνεται, έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια αρκετών από τις συγκρατούμενές της μετά την αρχική αντιπάθεια, αφού φροντίζει να τους χαρίζει τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής, ενώ πληρώνει και τα ψώνια τους στο κυλικείο της φυλακής!

Μάλιστα, η εμμονή της με την εξωτερική της εμφάνιση την έχει κάνει να χρησιμοποιεί εκτός από λάιτ προϊόντα και λιποδιαλυτικά σκευάσματα, για να μην παχύνει. Όσο για την μικροβιοφοβία που έχει, λέγεται ότι πλέον έχει επιβάλλει και σε πολλές από τις συγκρατούμενές της να χρησιμοποιούν τα αντισηπτικά που η ίδια χρησιμοποιεί κατά κόρον!

Read More

And More