Β. Σταυροπούλου: “Ανυπομονώ να ερωτευτώ!”

Το καυστικό της χιούμορ και οι “ψαγμένες” ατάκες της ήταν αυτές που την έκαναν να ξεχωρίσει στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου, την γνωστή ηθοποιό που μιλάει για όλους και για όλα χωρίς φόβο και πάθος.
Σε συνέντευξή της στο “Radar” η ίδια μίλησε για τους άντρες, τον έρωτα, τη νέα της θεατρική δουλειά, αλλά και τη σχέση με την κόρη της Δανάη.
Μιλώντας, αρχικά για τον έρωτα και τους άντρες, η Βίκυ ανέφερε: “Έχω συρθεί, έχω κοπανηθεί άγρια. Αν δεν ταλαιπωρηθείς απ’ τον έρωτα, δεν έχει νοστιμιά… Δεν είμαι ερωτευμένη (αυτή την περίοδο), αλλά δεν σου κρύβω ότι το λαχταρώ, το ποθώ, το ελπίζω. Ανυπομονώ!”
Με αφορμή τον τίτλο της θεατρικής παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστεί με τη Σμαράγδα Καρύδη τον χειμώνα “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης”, η Βίκυ Σταυροπούλου εξηγεί τον λόγο που οι γυναίκες έχουν αυτήν τη συμπεριφορά. “Γιατί τραβούν τα πάνδεινα με τους δεκάδες ρόλους που έχουν να παίξουν και γιατί οι άντρες, αγάπη μου, τα έχετε περάσει τα όρια αυτά και πρέπει κάπως να… σας ακολουθήσουμε!”.
Ενώ, για τη σχέση της με τη 19χρονη κόρη της Δανάη είπε: “Παραμένουμε μάνα- κόρη, δεν είμαστε “φίλες”- δεν μπορείς να είσαι “φίλη” με το παιδί σου. Έχει ελευθερία, έχει αμέριστη συμπαράσταση κι αγάπη, αλλά ως εκεί”.

Read More

And More