Β. Σταυροπούλου: “Θα έκανα πρωινό μόνο με τα αγόρια της Εθνικής Πόλο!”

Σε μια συνέντευξη γεμάτη χιούμορ και αυτοσαρκασμό στο περιοδικό People, η Βίκυ Σταυροπούλου εξηγεί γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Mega να αναλάβει την πρωινή ζώνη, για τη νέα της θεατρική παράσταση, τη συγκατοίκησή της με το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τις ανασφάλειές της!

“Και μόνο ακούγοντας τη λέξη “πρωινό” ανατριχιάζω γιατί συνήθως συνοδεύεται από τη λέξη “ξύπνημα” . Επομένως η πρόταση ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Πλάκα κάνω! Η αλήθεια είναι ότι τα είχαμε βρει σε όλα, αλλά την τελευταία στιγμή δε δέχτηκαν την απαίτησή μου να είναι συμπαρουσιαστές μου τα αγόρια της Εθνικής Πόλο. Το κανάλι θεώρησε ριψοκίνδυνη την ιδέα αντί για πλατό να είμαστε σε πισίνα, ώστε τα αγόρια να ειναι με τα μαγιό. Κι έτσι ναυάγησε η εκπομπή…”

Η παραπάνω εξήγηση βέβαια, είναι η χιουμοριστική που έδωσε η Βίκυ! Τους αληθινούς λόγους τούς έδωσε η ίδια: “Η πρόταση μού έγινε όταν είχα ήδη κανονίσει τη θεατρική μου σεζόν και συζητούσα και για ένα σίριαλ. Σίγουρα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο ναμοιράσω σε πολλούς στόχους την ενέργειά μου-και δεν μιλάω για τη βιολογική κόπωση, γιατί έχω μεγάλη αντοχή. Το ρόλο του εαυτού μου, τη Βίκυ, μπορώ να την παίξω άνετα και με φυσικότητα μέσα στο σπίτι μου, στο οικείο μου περιβάλλον, με τους δικούς μου ανθρώπους. Μακάρι να μπορούσα αυτό ακριβώς να το μεταφέρω και μέσα στο πλατό μιας πρωινής εκπομπής. Ίσως, τελικά, να μην ήταν καλό το timing για να συμβεί. Ποιος ξέρει;”

Για την επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου στην παρουσίαση του πρωινού η Βίκυ σχολίασε: “Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις διεργασίες που γίνονται στο δαιδαλώδη και ανεξερεύνητο τόπο που ονομάζεται “μυαλό του Πέτρου Μπούτου”. Θα μου πεις “αφού έχεις εμπιστοσύνη, γιατί δε δέχτηκες την πρότασή του;”. Γιατί επικράτησε το “μυαλό της Βίκυς”, θολωμένο μεν, αλλά την κάνει ακόμα τη δουλίτσα του…”.

Φέτος η Βίκυ θα βρεθεί, ύστερα από τρία χρόνια χωριστά, στο θεατρικό πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη φάρσα του Φεϊντό “Ψύλλοι στ’ αυτιά”. “Για δύο σεζόν “απιστήσαμε” ο ένας στον άλλον. Έννοείται ότι νιώθουμε ευτυχισμένοι που ξαναβρισκόμαστε, γιατί είναι μεγάλη ασφάλεια να νιώθουμε ο ένας τον άλλον πάνω στη σκηνή. Τυχαία μάς προέκυψε, ο Χρήστος είχε κλείσει πρώτος, εγώ συζητούσα για κάτι άλλο που δεν προχώρησε και τελικά ξανασμίξαμε.” Και συμπληρώνει με το χαρακτηριστικό της χιούμορ: “Δεν αποτελεί βασικό μας σκοπό να βρίσκουμε έργα με ρόλους και για τους δύο. Αν, λόγου χάρη, ο Χρήστος παίξει κάποια στιγμή στο Υποβρύχιο Παπανικολής, που είναι μόνο με άντρες κλεισμένους στο υποβρύχιο, εγώ δεν θα είμαι στο θίασο-εκτός κι αν υποδυθώ το ίδιο το υποβρύχιο”!

Μάλιστα είναι γνωστό ότι πέρα από το θεατρικό σανίδι, η Βίκυ και ο Χρήστος μοιράζονται και το ίδιο σπίτι: “Η συμβίωση με το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη έχει τις δυσκολίες αλλά και τις ωραίες στιγμές που έχει οποιαδήποτε συγκατοίκηση. Περνάμε καλά και αυτό έχει σημασία, αλλιώς δεν θα το συνεχίζαμε. Μπορούμε πολλές στιγμές να συνυπάρχουμε και άλλες να απομονώνεται ο καθένας στο δικό του χώρο…. κι εγώ πιάνω πολύ!”

Όσο για τη μεγαλύτερή της ανασφάλεια: “Το μέλλον του παιδιού μου, πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα” ενώ για το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχει πάρει μέχρι σήμερα λέει: “Δεν θεωρώ κανένα και τίποτα δεδομένο.Αυτό άργησα να το συνειδητοποιήσω και ακόμα και τώρα με τρομάζει, αλλά είναι ένα μάθημα πικρό, που το έχω εμπεδώσει”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164