Β. Χατζηβασιλείου: “Γίνομαι έξαλλη όταν βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει!”

Β. Χατζηβασιλείου: “Γίνομαι έξαλλη όταν βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει!” | tlife.gr

Είναι χαρούμενη που συνεχίζει και φέτος την εκπομπή “Πάμε Πακέτο”, δεν την ενοχλεί που αλλάζει για τέταρτη φορά ώρα προβολής και μιλά έξω από τα δόντια για τους τηλεκρικτικούς και τις αρνητικές κριτικές. Ο λόγος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου που δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της και κοιτά πάντα μπροστά.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ!” αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει με χιούμορ την τέταρτη αλλαγή ώρας προβολής της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και επισημάινει πως το μόνο που την στενοχωρεί είναι που “ξεβολεύει” τους τηλεθεατές της.

Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές, η ίδια είπε πως δεν ανοίγει πόλεμο με κανέναν. Απλώς απαντά σε όσους τα βάζουν άδικα μαζί της. “Δεν πειράζει. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, ούτε όλοι να γνωρίζουν τι ακριβώς είσαι. Μπορώ να δεχτώ μια κακή κριτική, του τύπου να μην αρέσει σε κάποιον πως παρουσιάζω την εκπομπή, πώς περπατάω, πώς μιλάω. Γίνομαι έξαλλη, όμως, όταν βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε πως έχει περάσει αρκετές δυσκολίες. “Έγιναν διάφορες προσπάθειες, κατά καιρούς να μην υπάρχει αυτή η εκπομπή. Να βρεθώ εκτός τηλεόρασης… Από ανθρώπους οι οποίοι είναι υψηλά ιστάμενοι στο κανάλι”, ανέφερε.
Ακόμη, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να στείλει κάποιο εξώδικο, αλλά αν “χοντρύνει” το παιχνίδι ίσως χρειαστεί να το κάνει και δήλωσε πως αυτό που δεν μπορεί να ανεχτεί είναι οι ανόητοι άνθρωποι. “Φοβάμαι τους ανόητους. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι η βλακεία είναι αήττητη”, τόνισε.

Τέλος, όσον αφορά το μυστικό της εμφάνισής της, η ίδια αποκάλυψε πως είναι η καλή διατροφή και η γυμναστική, ενώ δήλωσε πως δεν είναι αρνητική στην ιδέα του botox και ότι αν χρειαστεί μετά από μερικά χρόνια, μπορεί να το κάνει.

Διάβασε περισσότερα στο «ΕΓΩ!» που κυκλοφορεί!

READ more