Β. Χατζηβασιλείου : Μας αποκαλύπτει το παρασκήνιο από τις συζητήσεις της με τον Alpha !

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί αυτή την εποχή σε σχέση με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Alpha και το μέλλον της συνεργασίας τους. Βλέπετε, το συμβόλαιο της γνωστής δημοσιογράφου με το κανάλι της Κάντζας ήταν μονοετές, οπότε και έφτασε το πλήρωμα του τηλεοπτικού χρόνου, για να γίνουν οι απαραίτητες επαφές και συζητήσεις, προκειμένου το συμβόλαιο αυτό να ανανεωθεί ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, ανάβοντας έτσι το πράσινο φως και πάλι στο επιτυχημένο “Πακέτο” της.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον για το τι ακριβώς θα κάνει η Βίκυ του χρόνου και για το που θα την οδηγήσει ο τηλεοπτικός της δρόμος φούντωσε ακόμα πιο πολύ, όταν κυκλοφόρησε η είδηση που ήθελε τους υπευθύνους του Alpha ναι μεν να ενδιαφέρονται να κρατήσουν στο δυναμικό τους τόσο την Βίκυ όσο και το “Πακέτο” της από την μία μεριά, αλλά και από την άλλη ότι έχουν σκοπό να της προτείνουν νέο… κούρεμα στο μπάτζετ της συγκεκριμένης παραγωγής, γεγονός που κανείς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει για το αν η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεχόταν.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο ραντεβού της Βίκυς με τους διοικητικούς του Alpha πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Ναι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η οικοδέσποινα του “Πακέτου” βρέθηκε στην Αθήνα, έτσι ώστε να συναντηθεί και να συζητήσει με το κανάλι την συνέχιση της μακρόχρονης συνεργασίας τους. Είδηση την οποία μας επιβεβαίωσε και η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν της τηλεφωνήσαμε χθες, προκειμένου να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

– Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μας, λένε πως την περασμένη Πέμπτη είχατε τελικά συνάντηση με τους ανθρώπους του καναλιού…
– Ναι, είναι αλήθεια. Οντως την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκα στην Αθήνα και είχα μία κουβέντα με τους ανθρώπους του Alpha.

– Κουβέντα από την οποία προέκυψε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, κάποια συγκεκριμένη απόφαση;
– Ηταν μία κουβέντα κατά την διάρκεια της οποίας και οι δύο πλευρές καταθέσαμε τις προτάσεις μας…

– Θα υπάρξει και κάποιο νέο ραντεβού για περαιτέρω διευκρινήσεις και για οριστικές αποφάσεις ;
– Υποθέτω πως θα τα ξανά πούμε για να δούμε το που ακριβώς τελικά βρισκόμαστε. Ομως, αυτό δεν πάει να πει ότι πρόκειται ντε και καλά για ραντεβού.

– Εννείται πως αυτή η νέα επαφή μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά…
– Οπως γνωρίζετε επειδή δεν μένω στην Αθήνα, είμαι υπέρ της εργονομίας. Εγώ όταν χρειάζεται να παραβρεθώ σε κάποιο ραντεβού δεν παίρνω ταξί, αλλά αεροπλάνο (γέλια) ! Ετσι, όντως η επόμενη επαφή με τον Alpha μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά.

– Το κανάλι θέλησε να προχωρήσει σε… κούρεμα του προυπολογισμού του “Πακέτου” όπως έχει ακουστεί;
– Δεν τέθηκε κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά το μπάτζετ της παραγωγής έχει μειωθεί ,ήδη, από πέρσι.

– Αρα ,λοιπόν, εν αναμονή εξελίξεων…
– Αυτό που έχω να σας πω, είναι ότι αυτές οι κουβέντες με το κανάλι γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, οπότε θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Τον Alpha τον θεωρώ σπίτι μου και κανείς δεν θέλει να ξεσπιτωθεί…

Read More