Βάφτιση μετ’ εμποδίων στην Τήνο για τον γιο του Σίμου Κεδίκογλου! [pic, video]

«Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει», λένε και κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και στον Σίμο Κεδίκογλου. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η σύζυγός του Ελισάβετ Κατσαμάκη βρέθηκαν αυτό το καλοκαίρι στην όμορφη Τήνο και προγραμμάτισαν να κάνουν στο νησί της Μεγαλόχαρης τη βάφτιση του μόλις 8 μηνών γιου τους. Οι φωτιές στην Εύβοια όμως, άλλαξαν για λίγο τα πλάνα τους και τους αναστάτωσαν.

Αρχικά, το ζευγάρι βρέθηκε στην Τήνο λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο για να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το baby bloom του μικρού τους γιου. Οι φωτιές όμως, που ξέσπασαν στην Εύβοια, στάθηκαν η αφορμή για να φύγει ο γνωστός πολιτικός από το νησί, αφήνοντας εκεί την σύζυγο και τον γιο του. Ο Σίμος Κεδίκογλου, μάλιστα, λόγω των 8 μποφόρ στην Τήνο αναγκάστηκε να ζητήσει στο σκάφος του Λιμενικού που έκανε την περιπολία του να τον μεταφέρει από την Τήνο στη Μύκονο για να πάρει την πτήση για Αθήνα προκειμένου να φτάσω στην πυρκαγιά που μαινόταν στην καρδιά της Εύβοιας, η οποία είναι και η περιφέρειά του.

Εκεί, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μίλησε με τον κόσμο που πέρασε δύσκολες ώρες στα καμένα. Την  ίδια στιγμή, η σύζυγός του βρισκόταν στην Τήνο και ανέβασε φωτογραφία με τον γιο της, από τον εκκλησιασμό στην Παναγιά της Τήνου, αλλά και τις βόλτες στην παραλία.

Ωστόσο, αφ’ ότου, ο Σίμος Κεδίκογλου ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Εύβοια επέστρεψε στην Τήνο, όπου και έγινε τελικά η βάφτιση του μικρού. Το αγόρι τους πήρε το όνομα Βασίλης και νονός του ήταν σύμφωνα με το eviaportal, ο Χαλκιδέος επιχειρηματίας και προσωπικός φίλος του Σίμου Κεδίκογλου, Τάσος Τανισκίδης.

Ο βουλευτής ανέβασε στο Facebook του μια φωτογραφία από τη βάφτιση του μικρού Βασίλη, ενώ και η σύζυγός του δημοσίευσε ένα video με τον όμορφο χορό της με τον γιο της!

Να τους ζήσει!

Read More

And More