Βαγγέλης Αλεξανδρής: O γάμος, η ζωή του και οι αποκαλύψεις για τον Μιλτιάδη από τις “Άγριες Μέλισσες”! BINTEO

Οι “Άγριες Μέλισσες” μπήκαν πριν λίγο καιρό στη ζωή μας μέσα από τη συχνότητα του Ant1 και συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και την τηλεθέαση στα ύψη! Η πλοκή γίνεται ακόμα πιο συγκλονιστική και κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το… μέλλον και το σενάριο! Ανάμεσα στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν ήταν και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος υποδύεται με επιτυχία, τον Κυριάκο, τον κλαρινίστα του χωριού που είχε 10 χρόνια αστεφάνωτη την Ουρανία τη μοδίστρα, αλλά τελικά την παντρεύτηκε!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλάει σήμερα στην κάμερα του ΤLIFE, και αποκαλύπτει μυστικά για τις Άγριες Μέλισσες αλλά και πτυχές της προσωπικής του ζωής! Ο Βαγγέλης είναι  είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και αυτοδημιούργητος καθώς μεγάλωσε από τα δυο του χρόνια με τον παππού και τη γιαγιά αφού χώρισαν οι γονείς του και έμεινε μόνος του από πολύ μικρή ηλικία. Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα να γίνει ηθοποιός και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα!

Σήμερα ο Βαγγέλης μιλάει στο ΤLIFE, για τη γυναίκα του Έλενα που παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες και σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί που θα είναι αγοράκι, για τη ζωή του και φυσικά για όλα όσα ζει στο Διαφάνι ως Κυριάκος!

Δες το βίντεο με την συνέντευξη του … Κυριάκου… Βαγγέλη Αλεξανδρή το Τlife! Nα σημειώσουμε ότι η συνέντευξη έγινε πριν το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι ο Κυριάκος έχει σε άλλο χωριό αρραβωνιαστικιά… τη Μαρίκα!

Τι κρύβει ο Κυριάκος πες μας…
Καταρχάς ο Κυριάκος την παντρεύτηκε την Ουρανία, δεν είδαμε το γάμο γιατί έγινε στο χωριό του Κυριάκου, απλά την είχε δέκα χρόνια αστεφάνωτη. Έχει ασπαστεί την κοσμοθεωρία του Ζορμπά, δηλαδή θεωρεί πως είναι αμαρτία να πεις όχι σε μια γυναίκα που σε θέλει. Είναι καλοφαγάς, πότης, γλεντζές και έξω καρδιά.

Την Ουρανία την υπερ λατρεύει, αλλά είναι οι εποχές δύσκολες και είναι και καλλιτέχνης. Οπότε και κάτι να κρύβεται παροδικό θα είναι. Μιλάμε για το 1958, μετρά από εμφύλιο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Θέλει πολύ να της κάνει παιδί… το προσπαθεί… πάντως δεν είναι άκαρπος! Αφήνουν όλοι υπονοούμενα πως ο Ηλίας είναι μπερμπάντης.. αποδείξεις δεν έχουμε.

Υπάρχει περίπτωση να έχει καμιά άλλη σε άλλο χωριό; Και κάτι να κρύβεται παροδικό θα είναι…

Και επειδή του είπαμε ότι ο Κυριάκος φαίνεται κάτι να κρύβει και να είμαι λίγο μπερμπάντης, ξέσπασε κάνοντας αποκαλύψεις για τον Μιλτιάδη Σεβαστό λέγοντας: Τι να πούμε όμως για τον Μιλτιάδη, αυτή τη μουσίτσα τη σιγανοπαπαδιά  που όταν ξεκίνησε το σίριαλ ήμουν τόσο  μαζί του, αλλά  έχει πάρει το μισό Διαφάνι ο άνθρωπος, δεν κάνω πλάκα… και που να δεις τι θα γίνει αργότερα…  Δε θα σου πω παρακάτω τι θα κάνει…Τα είχε με τη μαμά της Ελένης, θα τα φτιάξει με την Βιολέτα και μετά… με άλλη… Και δεν έχει πει κανένας τίποτα”.

Ποια είναι η σχέση σου με το κλαρίνο! Στις Άγριες Μέλισσες φαίνεται να έχεις έναν αέρα!
Δεν είχα καμία σχέση με το κλαρίνο. Όταν είχα πάει στο κάστινγκ με ρωτάνε: «Το φυσάς το κλαρίνο;». (Γελια). Κάνε απλά ότι το φυσάς μου είπανε. Έβαλα αγγελία στο facebook και βρήκα έναν άνθρωπο και συναντηθήκαμε 2-3 φορές και μου έμαθε κάποια πράγματα! Και σε μερικές σκηνές μου είπαν να παίξω κάτι για να βγει φυσικά και μετά θα έβαζαν κάτι άλλο από πάνω αλλά τελικά τους άρεσε και το κρατήσανε.

Έχει πολύ πλάκα που με σταματάνε στον δρόμο. Στην αρχή είναι χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Μόλις πω γειά σας, οικειοποιούνται την σχέση μας και αρχίζουν: «δεν ντρέπεσαι; Πως το κάνεις αυτό στην Ουρανία;»

Mίλησέ μου για τη ζωή σου τα παιδικά σου χρόνια…
Στην Θάσο γεννήθηκα. Στα δυο μου χρόνια χώρισαν οι γονείς μου και βρέθηκα στα Τρίκαλα με παππού και γιαγιά. Με μεγάλωσαν εκείνοι. Ο παππούς ήταν αριστερός και η γιαγιά μου δεξιά. Εκείνη μου διάβαζε μυθολογία και για τους Παλαιολόγους. Ενώ από την άλλη ο παππούς τα ισοπέδωνε όλα. Ήταν μηδενιστής!

Δε σου έλειπε η μητέρα και ο πατέρας σου;

Όταν ερχόταν ο πατέρας μου να με δει χαιρόμουν πολύ και έτρεχα στην αγκαλιά του!  Με κάλυπταν πλήρως η γιαγιά και ο παππούς οπότε δεν μου έλειψε κάτι. Μετά πήγα φαντάρος, μετά έγινα  διαφημιστής. Πάντα ασχολούμουν ως χόμπι με την μουσική και το θέατρο,  έπρεπε και να ζήσω… Έμενα μόνος μου. Και μετά από μια ψυχοθεραπεία στα 27 μου το πήρα απόφαση να γίνω ηθοποιός. Αυτό ήθελα να κάνω πάντα αλλά ζούσα μόνος μου από μικρός δεν είχα χρήματα. Και μου είπε η ψυχολόγος ” Δεν θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου επειδή δεν έχει λεφτά;” Και τότε το πήρα απόφαση…

Παντρεύτηκες και σε λίγο καιρό θα γίνεις μπαμπάς. Πόσα χρόνια είστε μαζί με την Έλενα;
Είμαστε 4 χρόνια μαζί… και περιμένουμε κάπου στο Μάρτιο το παιδί μας! Όταν την είδα είπα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Αλλά και εκείνη όταν με είδε – έπαιζα μουσική σε ένα κλαμπ- είπε κάτι παρόμοιο. Είπε στη φίλη της αυτός είναι η αδελφή ψυχή μου… Περιμένουμε αγόρι και γουστάρουμε πολύ και οι δυο που είναι αγόρι.

Πες μου δυο ελαττώματά σου που … δεν αντέχεις ούτε εσύ!
Είμαι λίγο τσαπατσούλης… Θέλω το γραφείο μου να είναι… άνω κάτω και η Έλενα δεν το αντέχει! Αρκετές φορές είμαι  εγωιστής…  Δηλαδή δεν θα ζητήσεις εύκολα συγνώμη; Πρώτα θα ψάξω να βρω το λάθος του άλλου και μετά θα αναρωτηθώ για τα δικά μου λάθη. Αλλά αυτός είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης που ανέπτυξα… Η άμυνά μου…

Φωτογραφίες ΤLIFE: Πέτρος Χόντος, Σήριαλ: Ρούλα Μονιάκη, instagram Βαγγέλη Αλεξανδρή

Read More

And More