Βαγγέλης Κακουριώτης: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη του στο Dancing with the Stars! [pics]

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την ντάμα του Νικολέτα Μαυρίδη είναι οι μεγάλοι νικητές του Dancing with the stars 6. Οι δυο τους ξεχώρισαν με την ενέργεια και το κέφι τους πάνω στο dance floor σε όλη την πορεία τους στο show χορού του ΑΝΤ1 και τελικά έφτασαν στην κορυφή! Ο νεαρός τραγουδιστής είχε προκαλέσει αίσθηση από την αρχή του DWTS 6 και ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έφτανε στον μεγάλο τελικό.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νικολέτα που ήταν δίπλα μου από την αρχή και πίστεψε σε εμένα. Το χρόνο που αφιέρωσε για κάθε αποτέλεσμα, για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε χορογραφία. Να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και μας χάρισε την πρώτη θέση. Με τις ψήφους όχι μόνο μας έδωσε την πρώτη θέση, αλλά έδωσε και πάρα πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Πολύ απλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα έχουμε καλύτερες κοινωνίες. Είναι πολύ σημαντικό. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε λίγο μετά τη μεγάλη του νίκη.

Πριν λίγες ώρες, ο Βαγγέλης Κακουριώτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αφιέρωσε το βραβείο σε όλους όσους τον βοήθησαν και τον στήριξαν να φτάσει στην κορυφή.

Δες την πρώτη ανάρτηση του νικητή του Dancing with the Stars:

View this post on Instagram

Αφιερώνουμε αυτό το βραβείο σε όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε την αγάπη σας και την στήριξη σας !Σε όλους εμάς που πήραμε μέρος στο DWTS, γιατί αυτό το show στήριξε τον όμορφο και πολύ σημαντικό σκοπό του @makeawish.greece και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα ! Ήταν ένα μαγικό ταξίδι για εμένα, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, απέκτησα νέους φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω χαρούμενο και τυχερό ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους ! Σας αγαπώ ❤️ @nicolmavridi @dwts_ant1 @ant1tv @panik_entertainment_group #dwts #dancingwiththestars #dance #show #makeawish #winners #dancing

A post shared by Vangelis Kakouriotis (@vangelis_m_kakouriotis) on

Read More

And More