Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Ο γάμος του με την 28 χρόνια νεότερή του Σπυριδούλα και το ξέσπασμα για τον Αντώνη Ρέμο!

Η Σπυριδούλα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Βαγγέλη Κονιτόπουλου. Η τρίτη και “καλύτερη” σύζυγός, όπως λέει ο ίδιος χαριτολογώντας, είναι κατά 28 χρόνια νεότερή του και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε πριν από 4 χρόνια στην Κύθνο.

“Πριν τη γνωρίσω προσωπικά -γιατί τον ήξερα μόνο ως καλλιτέχνη- άκουγα παραδοσιακά τραγούδια και ήμουν θαυμάστριά του. Το 2005 έκανα στο μαγαζί του τη γιορτή μου κι εκεί έγινε η… μοιραία γνωριμία”, εξηγεί στην εφημερίδα Espresso η όμορφη σύζυγος του τραγουδιστή.

“Όταν η σχέση μας άρχισε να γίνεται πιο προσωπική, ανακάλυψα όλη τη γκάμα του χαρακτήρα αλλά και του ταλέντου του”, συνεχίζει η 34χρονη.

Για τη διαφορά ηλικίας τους λέει: “Ίσως στην αρχή της γνωριμίας μας, όταν ήμουν 25 χρόνων, να υπήρχαν κάποιες σκέψεις, αλλά μετά την πάροδο των χρόνων έπαψα να βλέπω τέτοιες διαφορές. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά και να τον κάνω να χαμογελάει και να περνάει όμορφα.”

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος μιλάει και για τον “αποκλεισμό” του 35χρονου γιου του στο “The Voice”. “Δεν έχω θυμό με κανέναν, αλλά να μας κάνεις μάθημα, Αντώνη μου, και να μας βάζεις χέρι όταν εσύ δεν έχεις δώσει “μπιρ παρά” για την παράδοση”, αναρωτιέται ο τραγουδιστής.


“Ποιος; ο Αντώνης Ρέμος που δεν έχει δείξει κανένα δείγμα γραφής ή την ελάχιστη ευαισθησία στο παραδοσιακό τραγούδι”, ξεσπά.

Read More

And More