Βαγγέλης Περρής: Το εντυπωσιακό έργο τέχνης που έφτιαξε μέσα στην καραντίνα [pic]

Η περίοδος της καραντίνας αποτέλεσε για κάποιους περίοδο έμπνευσης και δημιουργίας, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που αξιοποίησαν τον άφθονο ελεύθερο χρόνο τους μέσα στο σπίτι είτε κάνοντας πράγματα που τους χαροποιούν και πριν δεν προλάβαιναν είτε δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες.

Ο Βαγγέλης Περρής αποφάσισε αυτή τη δύσκολη περίοδο να την περάσει εποικοδομητικά ασχολούμενος με κάτι που τον ευχαριστεί και απ’ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος με κάτι που πραγματικά έχει ταλέντο. Ο γνωστός δημοσιογράφος έψαξε και βρήκες τις μπογές που είχαν ξεμείνει στο σπίτι του και το απόγευμα της Παρασκευής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του το έργο τέχνης που έφτιαξε.

“Όταν κλειστήκαμε στα σπίτια για τον γνωστό λόγο, αναζήτησα ένα τρόπο για να περνάω ευχάριστα την ώρα. Αναζήτησα πινέλα, ακουαρέλες και χαρτιά, αλλά τίποτε δεν ήταν όπως έπρεπε. Πινέλα ξεφτισμένα, μπογιές σκληρές, τσιγαρόχαρτα. Η πρώτη σκέψη να τα παρατήσω. Η δεύτερη να χρησιμοποιήσω τις ταπεινές ξυλομπογιές που είχαν ξεμείνει. Έδειξα εμπιστοσύνη και μου το ανταπέδωσαν (Θα μπορούσε να είναι και παραβολή.)”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Βαγγέλης Περρής μεγαλούργησε!

Read More

And More