Βαγγέλης Σερίφης: Η εξομολόγηση για τη δουλειά του ως εκπαιδευτικός και την οικογένεια με την Κατερίνα Στικούδη

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές ο Βαγγέλης Σερίφης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και την Ελένη Μουστάκη αποκαλύπτοντας πως εδώ και 20 χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά που έχουν δημιουργήσει με την Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαι εκπαιδευτικός. Δουλεύω περίπου 20 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ήμουν μέχρι το καλοκαίρι του 2020 στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Δεν έχω αποχωρήσει οριστικά από την εκπαίδευση. Είναι κάτι που το κάνω κυρίως γιατί μου αρέσει πολύ» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Σερίφης.

«Πάντα στη ζωή μου πήγαινα με το σκεπτικό “όπως τα φέρει η τύχη”. Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, στη ζωή και το θέμα της οικογένειας, η γυναίκα είναι αυτή που θα γεννήσει και θα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το παιδί. Εμείς είμαστε λίγο κομπάρσοι σε όλη αυτή τη διαδικασία. Η γυναίκα είναι η δύναμη όλης της υπόθεσης. Μέσα μας το ήξερα και εγώ και η Κατερίνα ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η οικογένεια με το παιδί. 

Έχουμε και τη μητέρα της Κατερίνας που μας βοηθάει, έχουμε και τον πατέρα μου… Όταν υπάρχει θέληση τα καταφέρνεις όλα μια χαρά» είπε σε άλλο σημείο ο Βαγγέλης Σερίφης για τη δημιουργία οικογένειας με την Κατερίνα Στικούδη.

Όσο για την απόφαση της συζύγου του να βρίσκεται και πάλι στα παρασκήνια του J2US, ο Βαγγέλης Σερίφης είπε, «Από τη στιγμή που περνάει καλά και είναι σε ένα περιβάλλον που της αρέσει πάρα πολύ και οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι φίλοι της… Δουλειά είναι»

«Η ζωή μας έχει αλλάξει με τον Βύρωνα όσο αλλάζει η ζωή ενός οποιουδήποτε ζευγαριού που αποκτά ένα παιδί… Οι χαρές είναι πολύ περισσότερες από τα προβλήματα» είπε. 

Read More

And More