Βαλάντης – Ευρυδίκη: Συναντήθηκαν επί σκηνής και τραγούδησαν το «Δεν τελειώνουμε ποτέ» μετά από 21 χρόνια! [video]

Μία μοναδική μουσική συνάντηση επί σκηνής, με πρωταγωνιστές, τον Γιώργο Θεοφάνους, την Ευριδίκη και τον Βαλάντη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν από μερικές μέρες, όσοι βρέθηκαν στις «Νότες» στη Λεμεσό.

Ο Βαλάντης, ειδικός προσκεκλημένος του Γιώργου Θεοφάνους, που μήνες τώρα σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εν λόγω μαγαζί, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, με τους Ευριδίκη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, και Δέσποινα Ολυμπίου, να ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες τους, έκανε μία special guest εμφάνιση, που κέρδισε το χειροκρότημα.

Ο Βαλάντης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Γιώργου Θεοφάνους, αφού τους ενώνει μία φιλία χρόνων, αλλά και μία επιτυχημένη συνεργασία, αφού ο δεύτερος αποτέλεσε τη «ψυχή», των δύο διαχρονικών τραγουδιών του Βαλάντη, το «Χαρτάκι» και το «Που θα πας».

Άκρως συγκινητική όμως, ήταν και η μουσική του συνάντηση επί σκηνής με την Ευριδίκη, που μετά από 21 χρόνια, που είχε κυκλοφορήσει το ντουέτο τους «Δεν τελειώνουμε ποτέ», το ερμήνευσαν μαζί για πρώτη φορά, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου. Στον απόηχο της σπάνιας αυτής μουσικής συνύπαρξης, σύμφωνα με όσα σιγοψιθυρίστηκαν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, πιθανόν κάτι νέο ετοιμάζεται με τον Βαλάντη και τον Γιώργο Θεοφάνους, τον οποίο ο τραγουδιστής, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια, κοινοποιώντας δύο βίντεο αλλά και τα εξής συγκινητικά λόγια.

«Γιώργο σε ευχαριστώ άλλη μία φορά για τα τεράστια τραγούδια που μου εμπιστεύτηκες. Ευρυδίκη μετά από 21 χρόνια που πρώτο τραγουδήσαμε το «Και δε τελειώνουμε ποτέ» παραμένεις αξία αναλλοίωτη. Κωνσταντίνε και Ολυμπία σας ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία».

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Σίγουρα αυτή τη βραδιά θα την θυμούνται για πολύ καιρό όλοι!

Read More

And More