Βαλάντης: Η φωτογραφία με τους γονείς του στη Ρόδο και το συγκινητικό μήνυμα!

Ταξίδι-αστραπή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ρόδο, έκανε ο Βαλάντης, με αφορμή τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που μήνες τώρα κάνει ένα επιτυχημένο live tour ανά την Ελλάδα, φροντίζει με την πρώτη ευκαιρία, να επισκέπτεται τον τόπο του, έχοντας ισχυρούς δεσμούς αγάπης αλλά και πληθώρα αναμνήσεων.

Σε αυτό του το ταξίδι, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις ομορφιές του νησιού, τα μέρη που μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του μουσικά όνειρα, αλλά και μία φωτογραφία-ντοκουμέντο, με τους αγαπημένους του γονείς, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία.

Μην κρύβοντας τη συγκίνησή του, ο Βαλάντης έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: “Αυτή ήταν η γειτονιά του πατέρα μου, η μάνα μου παρακάτω…τα πρώτα παιδικά τους βήματα τα έκαναν σε αυτό το δρόμο…εδώ ο πρώτος τους και μοναδικός έρωτας… μετά πατάς εσύ… και έπειτα το παιδί σου…! Αυτό όμως είναι η ζωή μας…Να χαράσσεις μεγαλύτερους δρόμους πάνω στους παλιούς…! Καληνύχτα…! Καληνύχτα και στους δυό σας… Ευχαριστώ το θεό μας που σας έχει ακόμα δίπλα μου…! Καληνύχτα σε όλες και όλους…”.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αγάπη για τους γονείς του και δεν διστάζει να την εκφράσει και δημόσια!

Read More

And More