Βαλάντης: «Καρφώνει» την παραγωγή του Survivor – «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, το μετάνιωσα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα έκανε ο Βαλάντης, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον έναν μήνα που παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος.

«Αν μπορούσα θα άλλαζα το μοντάζ στο Survivor. Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Μπήκα απροετοίμαστος γιατί δεν περίμενα να μου κάνουν πρόταση. Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και δυναμικός χαρακτήρας. Υποστηρίζω το δίκαιο. Είμαι χαρακτήρας που δίνομαι στους άλλους και δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα από τον καλό μου χαρακτήρα. Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος» είπε αρχικά ο Βαλάντης.

«Αυτοί που πραγματικά με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου και μέσα από αυτό έκανα ακόμα περισσότερους φίλους. Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν θα φτάσει η ώρα, θα τα πούμε πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Έχουμε πολλά να πούμε. Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα θα το μάθετε. Και το λέω κοιτώντας, θα το μάθετε κύριοι εσείς που κάνατε όλη αυτή την παραγωγή και βγάλατε αυτό που βγάλατε, δεν θα σας αφήσω έτσι. Δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό απέναντί τους, ντροπή τους. Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασαν δεν πληρώνεται με τίποτα», κατέληξε ο Βαλάντης.

 

Read More

And More