Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της – Βίντεο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγους μήνες ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού OK! η 29χρονη make up artist, διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, ενώ αυτή τη φορά στην οικογένεια θα προστεθεί ένα κοριτσάκι.

«Ήθελαν πολύ να έχουν μια μεγάλη οικογένεια, ωστόσο δεν περίμεναν πως η δεύτερη εγκυμοσύνη θα τους χτυπήσει τόσο νωρίς την πόρτα. Είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με αυτήν την εξέλιξη», αποκαλύπτει στο περιοδικό πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Όσο για τον γιο του ζευγαριού, «Αν και μόλις 11 μηνών, ο γιος τους, Ιάσονας περπατάει μόνος του, μιλάει στον κόσμο και γενικά δείχνει να είναι πολύ αυτόνομο παιδί», αναφέρει η ίδια πηγή στο περιοδικό OK!

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στη Ρόδο μαζί με αγαπημένους του φίλους. Μεταξύ αυτών και η Μαρία Καλάβρια, η οποία μάλιστα ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της Βαλεντίνης Παπαδάκη.

Όπως θα δεις, η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει ήδη αρκετά, με την ίδια και τον Κώστα Σόμμερ να ανυπομονούν να υποδεχτούν το μωράκι τους.

Read More

And More