Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου: Stylish εμφάνιση για τις δύο αδελφές σε εγκαίνια στη Γλυφάδα! [pics]

Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου: Stylish εμφάνιση για τις δύο αδελφές σε εγκαίνια στη Γλυφάδα! [pics] | tlife.gr

Η Ολυμπία Χοψονίδου, μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη, έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των πέντε παιδιών που έχει αποκτήσει με τον διεθνή μπασκετμπολίστα. Η πρώην Σταρ Ελλάς πλέον είναι μια πολύ καλή σύζυγός και μια στοργική μητέρα, ενώ έχει πάντα ως προτεραιότητά της την οικογένειά της.

Το πρώην μοντέλο κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα μ’ αυτή. Έτσι, λοιπόν, αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ οι επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Ωστόσο, όταν αποφασίσει να δώσει το «παρών» σε κάποιο κάλεσμα τα φλας αστράφτουν πάνω της.

Αυτό συνέβη και το απόγευμα της Τετάρτης, όπου η Ολυμπία βρέθηκε στα εγκαίνια της «Jade V Tales Boutique» στη Γλυφάδα. Η μελαχρινή καλλονή δεν συνοδευόταν από τον άντρα της ζωής της, αλλά από την κούκλα αδελφή της, Βαλέρια Χοψονίδου. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στους φωτογράφους, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

READ more