Βαλέρια Κουρούπη: Η επίπτωση που είχε στην καριέρα της η συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Βαλέρια Κουρούπη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο στην τηλεοπτική σειρά “Παρουσιάστε” αποκαλύπτοντας πως χάρη σε εκείνον έμαθε την τηλεόραση.

“Μετά το “Εκείνες και Εγώ” τηλεοπτικά συνεργαστήκαμε ξανά σε ένα guest που έκανα στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” αλλά συνεργαστήκαμε και στο θέατρο. Συνεργαζόμαστε ξανά τηλεοπτικά φέτος. Δε ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν είναι το ότι γαλουχήθηκα μαζί του. Έμαθα την τηλεόραση μέσα από τον Γιάννη, έχουμε κώδικες πια. Συνεννοούμαστε με τα μάτια δε χρειάζεται να μιλήσουμε” είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης Μπέζος αντιμετωπίζει τα νέα παιδιά στην τηλεόραση αποκαλύπτοντας πως δεν είναι αυτό το αυστηρό πρόσωπο που όλοι πιστεύουν.

“Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ανοιχτά και αυτό το θαυμάζω…Δεν είναι αυστηρός. Είναι αυστηρός στη δουλειά και τελειομανής για αυτό και οι δουλειές του είναι αυτές που είναι. Δημιουργεί όμως ένα κλίμα εργασίας εξαιρετικό… Είναι εμπνευστικός πολύ στη δουλειά. Δίνει χώρο, είναι πολύ γενναιόδωρος με τους νέους ανθρώπους… Αυτό συνέβη και με εμένα. Έκανα έναν ρόλο στο “Εκείνες και Εγώ” που ποιος θα μου τον έδινε τότε;”.

Όσο για το πόσο η συγγένειά της με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη και τον ίδιο επηρέασε την καριέρα της απάντησε, “Πλήρωσα τη συγγένειά μας. Όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω ανάγκη και ότι τα βρήκα εύκολα. Με τον Γιάννη και τη Ναταλία έχω δουλέψει μόνο όταν υπήρχε ανάγκη και μπορούσα μόνο εγώ να κάνω αυτό. Όταν ξεκίνησα και με πήρε ο Γιάννης του έλεγα ότι θα λένε πως με πήρε επειδή είμαι ανιψιά του και μου είπε, “Αν είσαι καλή δε θα το πει κανείς” και είχε δίκιο”.

Read More

And More