Βαλέρια Χοψονίδου: Η ζωή της μέσα από φωτογραφίες και το χόμπι που θα τη “σώσει” στο Survivor

Η Βαλέρια Χοψονίδου πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στον τέταρτο κύκλο του Survivor ζώντας έτσι την πιο περιπετειώδη εμπειρία της ζωής της.

Η σχεδιάστρια ρούχων έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την αδερφή της, Ολυμπία Χοψονίδου, με την οποία είναι αχώριστες, ενώ τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί τη δική της σειρά με ρούχα. Η Βαλέρια Χοψονίδου μπορεί να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όμως η Αθήνα είναι η πόλη που ζει και εργάζεται. 

Η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning. Ένα χόμπι της, που θεωρεί πως θα της είναι χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα. Αποφάσισε να μπει στο Survivor γιατί πιστεύει ότι θα είναι εμπειρία ζωής ενώ οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης θα την κάνουν να επαναπροσδιορίσει την πραγματική αξία της ζωής. 

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της. Η όμορφη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων μπορεί να έχει μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις λόγω της δουλειάς της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα έξι ανίψια της, παιδιά της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Η ίδια απολαμβάνει να παίζει και να διασκεδάζει μαζί τους, αφού αποτελούν τη μεγάλη της αδυναμία.

 

Read More

And More