Βάνα Μπάρμπα: Αντιδρά στο σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες συναδέλφων της

Θέση σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και το σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το χώρο του θεάτρου μετά από πολλές καταγγελίες ηθοποιών που έχουν υποστεί σεξουαλική ή λεκτική και ψυχολογική βία, θέλησε να πάρει η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook εξέφρασε τη διαφωνία της με τον τρόπο που παρουσιάζονται αυτά τα γεγονότα προτρέποντας τους συναδέλφους της να λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος που η Βάνα Μπάρμπα υιοθετεί αυτή την άποψη είναι γιατί όπως λέει οι γενικότητες που λέγονται δημιουργούν ένα ασαφές τοπίο που μόνο κακό κάνει στο θέατρο.

“Επιτέλους λύστε τα θέματά σας μεταξύ σας για τι λοιδορούνται άνθρωποι και γενικότερα ο χώρος του θεάτρου και της τέχνης? …τι κάνετε? Όποιος έχει σεξουαλικά παρενoχληθεί ας μιλήσει καθαρά.. να κινηθεί νομικά και να ακουστούν και 2 άποψης.. Δεν γίνεται να λέμε γενικότητες ότι περνά να από πολλά κρεβάτια πρωταγωνίστριες.. ότι 99% των ηθοποιών λειτουργούν έτσι…έλεος.. γενικότητες υπερβολές.. που μόνο κακό κάνουν” έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

 

Read More

And More