Βάνα Μπάρμπα: Δυναμικά δίπλα στις γυναίκες! Η ημερίδα για την γονιμότητα [pics]

Το Σωματείο «Δύναμη ζωής και Αγάπης» και η Πρόεδρος του & Τομεάρχης Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, κα Βάνα Μπάρμπα σε συνεργασία με την UNESCO Νοτίων προαστίων, διοργάνωσαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μία ξεχωριστή συμβουλευτική και πολιτισμική ημερίδα με κύριο θέμα την κρυοσυντήρηση ωαρίων, παρουσία πολλών διακεκριμένων ομιλητών του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιφανών ιατρών.

Στη διάλεξη παρευρέθηκαν επώνυμοι καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.  Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχώρισε ο κος Βασίλειος Γ. Κοντόπουλος (Γυναικολόγος – Ενδοκρινολόγος Αναπαραγωγής), η κα Μορφύρη Χριστίνα (Χειρουργός Οδοντίατρος, με εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογία), ο κος Κελέσης Νικόλαος (Ιατρός Χειρουργός Ογκολόγος) ο οποίος δέχτηκε στα πλαίσια της ημερίδας γυναίκες για δωρεάν μαστολογική εξέταση και τη διάσημη συγγραφέα κα Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Μανίνα Ζουμπουλάκη, Χάρης Σιανίδης

 

Χρήστος Δούλης-Βάνα Μπάρμπα

Κατερίνα Κούτρη-Βάνα Μπάρμπα-Ολυμπία Δούλη

Βίκυ Μπουζούνη-Βάνα Μπάρμπα-Βασίλειος Γ. Κοντόπουλος

Χριστίνα Μορφύρη-Βάνα Μπάρμπα-Χάρης Σιανίδης-Χρήστος Δούλης

Στα πλαίσια της ημερίδας συζητήθηκαν επιπλέον, θέματα για την αισθητική αποκατάσταση για τη βελτίωση του χαμόγελου, ενώ η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση του βιβλίου «Εσύ είσαι Χρήστο;» του συγγραφέα Χρήστου Δούλη.

Read More

And More