Βάνα Μπάρμπα: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Η δημόσια έκκληση

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες ώρες για τη Βάνα Μπάρμπα για αυτό και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της στείλουν τη θετική τους ενέργεια και τις ευχές τους. Η ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό πως η μητέρα της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας πως βλέποντας τη μητέρα της σε αυτή την κατάσταση είναι σαν να βλέπει ένα μωρό, και παράλληλα ζήτησε από όλους να ευχηθούν να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να βγει από το νοσοκομείο υγιής.

“Αγαπητοί φίλοι ζητώ τις ευχές σας.. Για το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μας…Την μητέρα…Είμαι στο νοσοκομείο δίπλα της και βλέπω ένα μωρό.. πια ..Στείλτε νοερά.. ευχές και αγάπη.. Και θα τα καταφέρουμε Ευχαριστώ Νοσοκομείο Φιλιατών.. όλο το προσωπικό καθώς και τους γιατρούς.. που κάνουν τόσο ευγενικά το χρέος τους.. σας ευχαριστώ. Και εγώ και η μικρή μου αφροδιτη” έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Read More

And More