Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: “Νιώθω μια ανακούφιση γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό”

Η Βάνα Μπάρμπα είχε υπερασπιστεί ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσον αφορά στο θέμα με τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του. Ο ηθοποιός απολογήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27/07, με την 15η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα να κρίνουν την προφυλάκισή του.

Το πρωί της Τετάρτης, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” για την απόφαση που πήραν οι ανακριτικές αρχές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη πρέπει όλοι να σιωπούμε. Η ίδια μπορεί να στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη, όμως μετά την απόφαση της δικαιοσύνης δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω σχόλια.

“Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More