Βάνα Μπάρμπα: Η κόρη της έγινε 18 χρονών – Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της Βάνας Μπάρμπα έχει η κόρη της, Φαίδρα. Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την ηθοποιό, αφού η κόρη της συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής και συνεπώς ενηλικιώθηκε. Η Φαίδρα μπορεί, πλέον, να ανοίξει τα δικά της φτερά και να εξερευνήσει τον κόσμο των ενηλίκων. 

Η Βάνα Μπάρμπα, έχοντας μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ούσα συγκινημένη και υπερήφανη για τη Φαίδρα, έγραψε:

«Σαν σήμερα γεννήθηκες, πριν από 18 χρόνια… Με ρώτησες όταν λίγο μεγάλωσες “ποιο είναι για σένα το πιο σπουδαίο κατόρθωμα στη ζωή μαμά” σου απάντησα “Η ΑΓΑΠΗ” και συνέχισες “μα πως ξέρει κάποιος αν μπορεί ν’ αγαπά;” Δεν απάντησα… δεν ήξερα τι να πω.

Όμως σήμερα θα σου πω πως έμαθα να αγαπάω μέσα από σένα. Από την πρώτη μας μάτια, από το άγγιγμα μας, η αγάπη διώχνει τον φόβο. Γι’ αυτό είναι σημαντική. Χρόνια σου πολλά κόρη μου, πάντα θα είμαι εκεί να πιάνουμε το χέρι ή μια της άλλης και να λέμε “Για πάντα μαζί”».

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More